Tara ja Hugo


Tara belgin muotokuvan sain valmiiksi eilen. Tällä on kokoa A4 ja se on tehty pastelleilla ruskeanharmaalle taidekartongille.


Hugo valmistui jo syyskuun puolella lahjaksi ja fb:n puolella julkaisin kuvan viimeviikolla. Nyt sitten muistin että en ole laittanut tänne siitä kuvaa ollenkaan :)
Hugo on shar pein ja chow chow risteytys. Mukavaa välillä tehdä vähän erikoisemmasta rodusta ja näköisestä taulu. Myös kuvan asettelu on aika paljon tavallisuudesta poikkeava, tosi kiva mun mielestä tämmöinen tiukka rajaus.
Tälläkin kokoa A4 ja tehty lyijykynillä.


Nyt sitten onkin jouluun asti melkoisen kiirettä luvassa. Mutta en valita, ihan huippua että kerrankin on paljon tilauksia :)
Kolme taulua jouluksi, eläintenviikolla olleen arvonnan voittajan taulu, yksi joulukuun alkuun tehtävä ja pari isoa öljyväritaulua joiden ei kyllä onneksi tarvitse jouluksi valmistua.
Ja sitten tietenkin joulukalenteriin kuvat jossain välissä. Tänä vuonna ajattelinkin tehdä vähän eri tavalla, teen tämän vuoden kuvat fb:ssä seuraajien laittamista kuvista. Yleensähän olen tehnyt ihan random eläimiä netistä, mutta miksi kuvia ei tekisi heidän lemmikeistä jotka mun tauluista tykkää :) Yhdessä päivässä mulle jo on tullut melkein 150 kuvaehdotusta, että suurin ongelma on miten osaan noista valita vaan 24 :D

5 kommenttia:

Siiri

Eilen sain valmiiksi elokuun lopulla olleen arvonnan voittajan taulun. Tauluksi pääsi Siiri tamma omistajansa kanssa.
Kivaa oli tehdä välillä tämmöinen harrastuskuva, tämmöisiä kun aika harvoin tilataan. Taululla on kokoa A4 ja se on tehty lyijykynillä.



Ihmisten piirtelykin alkaa jo vähän paremmin luonnistua :) Kohta joutuukin kunnon haasteeseen, kun seuraavana tilausjonossa olevassa taulussa on ihminen koiranpentu sylissään, huh. Katotaan miten meikäläisen käy :D

Näin eläintenviikon kunniaksi facessa on menossa arvonta jossa voi voittaa A3 kokoisen pastellityön lemmikistään. Aikaa osallistua on 10.10.2015 klo 18 asti.


0 kommenttia: