Arvontaa!


On se ruma. Vielä ;)
 Joskus vuonna 2007 maalasin isolle taulupohjalle laukkaavan hevosen, mutta en sitten pitänytkään siitä ja maalasin pohjan tummanruskeaksi. Ja siitä asti se sitten on kerännyt pölyä huoneen nurkassa.

Joskus pohjaa olen katsellut ja yrittänyt miettiä mitä siihen tekisi, mutta aina se on kuitenkin palautunut sinne nurkkaan.
Tänään otin sen taas esille,  pyyhin pölyjä pois ja keksin että täältähän saisin apua aiheen keksimiseen ja samalla voisin pitää arvonnan jota jo keväällä vähän lupailin :)

Eli nyt kaikki keksimään aiheita. Aiheen voi kertoa sanallisesti tai voit linkittää mallikuvan. Useampaakin aihetta saa ehdottaa. Taulu on siis tuommoinen 60cm x 50cm kokoinen ja se tehdään öljyväreillä. Aiheita en nyt tässä vaiheessa rajaa mitenkään, kaikkea taivaan ja maan väliltä saa ehdottaa.
Ehdotetuista aiheista päätän sitten itse mikä inspiroi eniten. Taulun pyrin tekemään talven aikana, nyt ennen joulua tuskin sitä kerkiän tekemään kun tilaustaulut on kuitenkin etusijalla :)

Säännöt:

1. Aikaa vastata on tiistaihin 1.10 klo 12.00 asti.

2. Arvonnassa voit saada yhteensä neljä arpaa.
Yhden arvan saat kun kirjoitat kommenttilootaan oman ehdotuksesi taulun aiheeksi, toisen kun liityt lukijaksi ja kolmannen jos mainostat arvontaa omassa blogissasi ja vielä neljännen jos tykkäät katkopiirto.net sivusta facebookissa ja jaat seinälläsi ilmoituksen arvonnasta. Muista kommentoidessa kertoa monta arpaa haluat ja linkki omaan blogiisi jos mainostat.

3. Vastatessa käytä blogger- tunnustasi tai anonyymit keksivät itselleen nimimerkin. Anonyymit saavat nimimerkin kun valitsevat kommentti nimellä kohdasta nimi/ url- osoite.

4. Laita viestin loppuun sähköpostiosoitteesi jotta saan yhteyttä mikäli arpaonni suosii.


Kaikkien osallistujien kesken arvotaan A3 kokoinen muotokuvataulu jonka tekniikaksi voit valita joko lyijykynät, pastellikynät tai vesivärit.
Nyt sitten mietintämyssy päähän ja aiheita keksimään! Onnea kaikille arvontaan


Osallistumisaika päättynyt!15 kommenttia:

 1. Valkoinen papurikkotäpläinen hevonen, joka laukkaa lumisessa metsässä? :) P.S. Saako toisen arvan jos on jo liittynyt blogiisi? :o

  VastaaPoista
 2. Koira juoksee kukkapellolla. Olen lukija. http://jimitheranskis.blogspot.fi/ mainostus sivupalkissa. Tykkäsin ja jaoin facebookissa.

  VastaaPoista
 3. Matti & Julius. (Kommentti, olen lukija ja jaan tämän Facebookissa) :)

  VastaaPoista
 4. Pimeässä metsässä samoilevat valkoinen hevonen / yksisarvinen, johon osuu kuun valo hohtavasti :)
  Kaksi arpaa, olen lukijana :)

  VastaaPoista
 5. Brindle ranskis (tai joku muu tumma koiruus) vasten tummaa taustaa, vähän sellainen mystinen tunnelma.

  (kommentti, lukija ja tykkäilen facebookissa)

  VastaaPoista
 6. Inkkareitten koristama villihevonen juoksentelemassa preerialla. :)

  Kolme arpaa (ehdotus, lukija, mainostus täällä: http://merrinkera.blogspot.fi)

  VastaaPoista
 7. Lapin kuutamoinen yö, revontulet loimottaa taivaalla.
  Poro (tai poroja) juoksee tunturilla sutta (tai susia) karkuun.:)

  Liityin lukijaksi.

  VastaaPoista
 8. Pegasos tai Yksisarvinen.
  Liityin lukijaksi ja kommentti. Laittaisin blogiinkin, mutta kun nyt on kauhea ruuhka tuon 29 Faces -haasteen takia.
  Upeita maalauksia ja piirroksia!

  VastaaPoista
 9. Ehdottaisin aiheeksi joutsenen. Liityin myös lukijaksi. :) Sähköposti on k2tisu00@students.oamk.fi

  VastaaPoista
 10. Ehdotan aiheeksi kettua, joka seisoo arvokkaasti tuuhean häntänsä kanssa jossain kauniissa metsässä. Toivottavasti tuo auttaa sinua! =) Liityin lukijaksi, ja sähköposti on nunnuli@windowslive.com

  VastaaPoista
 11. Moikka!
  Tykkäsin, linkitin, oon lukija ja annanpas nyt aiheita;) Mä niin näkisin jo sun piirtämän muotokuvan mun koirista:)

  Aiheet: Vaikuttava teos.
  Haluisin nähdä sun piirtämänä jonkin vaikuttavan teoksen, josta välittyy jokin mielipide tai yleinen stereotypia. Tykkäät piirtää eläimiä, joten susi tuli mulle nyt ekana mieleen. Susi puhuttaa tänä päivänä ihmisiä ja jakaa mielipiteitä. Miten olis taulu, jossa olis susi ja salametsästys? Tai susi ja erämaa, silleen, et siitä tavallaan huokuis se sen salaperäisyys ja viattomuus. Teoksessa vois tulla esille se, mitä oikeiksia ihminen on siltä viemässä. :) Sekavaa, mutta jospa tajuisit/sait ajatuksia.
  Toinen susi-aihe tuli mieleen tuosta ekasta. Monet ihmiset rinnastavat susi-inhonsa koirien suojeluun. Lehdissä nähdään jatkuvasti surullisia kuvia puoliksi syödystä koirasta yms. Entä taulu suden ja koiran kohtaamisesta, niin, että tunnelma olisikin se, että "koira ja esi-isä", eikä "koira ja viholline"? Molemmissa ehdotuksissa haluisin, että teos herättäis tunteita, sääliä, myötätuntoa, oivalluksia, jopa surua... yms. :)

  Sit tämmöinen ihana aihe tuli mieleen: https://www.google.fi/search?hl=fi&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1366&bih=667&q=wolf+art&oq=wolf+art&gs_l=img.3..0j0i24l9.2150.3815.0.4006.8.6.0.0.0.0.574.1333.2j0j1j1j0j1.5.0....0...1ac.1.26.img..4.4.985.5sDBJvULTT0#hl=fi&q=animals+and+human+friendship&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=oe5_ww-qe3er8M%3A%3BtSxSGn9NKcawvM%3Bhttp%253A%252F%252F3.bp.blogspot.com%252F-b1LAADfHkhI%252FTmZafxxxZKI%252FAAAAAAAABDs%252Fbq7OCRD-Xls%252Fs1600%252Ffriendship%252B-%252Banimal%252Band%252Bhuman%252B024.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Famazing-creature.blogspot.com%252F2011%252F09%252Ffriendship-between-animal-and-human.html%3B950%3B633 Opaskoira ja avustettava, tuo kuva on jotenkin todella herkkä.

  Hyvää syksyä ja inspiraatiota taiteeseen:)

  VastaaPoista
 12. Aiheeksi ehdotan vastasyntynyttä varsaa. Maijanen01@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Osallistun mukaan arvontaan kahdella (2) arvalla.
  Aiheeksi ehdotan jonkinnäköistä paimenkoiraa paimentamassa lammaslaumaa, hieman sumuisena aamuna.

  aaste21@gmail.com

  VastaaPoista