Iines

Iines on syntynyt vuonna 2007,  joskus keväällä/alku kesästä. Ihan tarkkaa tietoa mulla ei Iineksen alkuvaiheista ole, Iineksen emän omistaja kuoli kun pennut oli pieniä ja siitä Iines siskonsa kanssa päätyivät jotain kautta mun tutulle ja siitä Iines sitten mulle 2008 talvella.
Iines on mun ensimmäinen oma kissa, jos ei lapsuudenkodin kissoja oteta mukaan.

Iines on melko arka, vieraitten ihmisten luo se ei yleensä tule. Samoin kovat äänet ja äkkinäiset liikeet säikäyttää helposti.
Varsinkin nuorempana Iines oli todella arka, eikä viihtynyt ihmisten lähellä. Pikkuhiljaa luottamus on parantunut ja nykyisin tuntuu siltä ettei tuo kissa muuta tekisikään kun nukkuisi sylissä :D
Sen jälkeen kun Cora muutti taloon, Iineksestä tuli avoimempi ja leikkisämpi vaikka välillä pitääkin nuoremmalle sähistä jos meno yltyy liian hurjaksi :P
Iines on aina ollut ihan äärettömän kiltti, ikinä se ei ole syönyt johtoja, repinyt sohvaa tai tuhonnut  mitään muutakaan.

Iines on mun mielestä todella kaunis, pää ja kuono on melko pitkä ja kapea mitä harvemmin maatiaiskissoilla näkee. Iines on kunnon linssilude, kuvia siitä on miljoona mutta silti tuntui että en löydä sopivaa kuvaa malliksi. Sitten päädyin tähän 2009 otettuun kuvaan, lähinnä tuon valon ja asennon takia.
 Taulun koko on 24cm x 32cm, paperina on Cansonin Mi-Teintes kartonkia.
Kuva on tehty pastelleilla lähes kokonaan. Muutamassa yksityiskohdassa on käytetty mustaa värikynää ja valkoista akryyliä.2 kommenttia:

 1. Latz-kissa! :) Vanhemmilla on kaksi kissaa, toinen juuri tuollainen mustavalkoinen, mutta kolli. Toinen taas on kilpikonna eli valkoista, mustaa ja ruskeaa. Opin, että sen väriset kissat ei voi olla poikia, tai jos onkin poika, niin eunukki. Meidän kilppari on siis tyttö. Ihan ensimmäinen kissa oli myös mustavalkoinen tyttönen ja juuri naamasta tuollainen "siro" eikä mikään paksuposki. Kovin sitä kaikki kauniiksi kehuivat. :) Iines näyttää myös erittäin kauniilta kissalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Iines kyllä kelpaisi uudeksi Latz mainoskasvoksi :D
   Iines kiittää kehuista :)

   Poista