Tauluja Patvinsuolta

Jouluksi tuli maalattua pari maisematauluakin. Maisemia on kiva välillä tehdä, vaikka onhan niissä vielä harjoiteltavaa aika paljon.
Taulut on maalattu öljyväreillä puulle, toinen on haapaa ja toinen kuusta. Nämä pohjat on kivoja kun noihin on jätetty kaarna esille. Nämä sain ostettua syksyllä kädentaitomessuilta, en vaan muista enää yhtään mikä se firma oli mikä näitä myi. Olisin voinut ostaa lisääkin. No jospa he olisivat ensi vuonna taas pohjia myymässä niin ostan sitten varastoon useamman :)


Mallikuvina olen käyttänyt itse ottamiani kuvia Patvinsuon kansallispuistosta. Tykkään tuosta paikasta ihan hirmuisesti, upeat maisemat ja ihanat patikointi maastot. Lapsena siellä tuli käytyä melkein joka kesä vanhempien kanssa, sitten tuossa välissä oli monta vuotta taukoa ja nyt taas parina viime kesänä siellä on tullut käytyä telttailemassa ja patikoimassa. Voin suositella kyllä kaikille luontoihmisille :)

Tämän tein mun äidille joululahjaksi. Koko on 27cm x 20cm.

 Tätä kuvaa on käytetty mallina.

Toisen tein mun isälle. Tällä on kokoa 27cm x 33cm.

Männyn rungot on tehty  palettiveitsellä, sillä sai tehtyä kivaa kaarnatekstuuria puun pintaan. Valokuvaan sitä oli aika vaikea saada näkymään.

Mallikuvana on käytetty tätä, tosin tämä on aika paljon varjoisampi ja lammen toisella puolella olevan metsikön halusin tehdä vähän rehevämmän näköisenä.


2 kommenttia:

  1. Kaunista. Todella kaunista. Ihailen juuri tällaista taidetta. Ja taitoa - miten joku osaa tehdä.

    VastaaPoista