Jiehta ja pari muuta

Joulukiireet on alkaneet jo kunnolla ja tilauksia onkin nyt ihan ennätyksellisen paljon tullut. Joulukiintiö on nyt täynnä, enempää en jouluun mennessä kerkiä tauluja tekemään. Kyselyitä on tullut kyllä ihan hurjan paljon, olen joutunut jo kieltäytymään viimeisimmistä ja sanomaan ettei jouluksi enää kerkiä tekemään mikä on aina harmi juttu ja inhoan sanoa ei. Mutta aikaa kun on rajallisesti tällaisissa lahjatilauksissa, niin minkäs teet. 
Pitäisi opetella piirtämään kahdella kädellä, kuten tässä videolla niin voisi ottaa tuplasti tilauksia :D 
Blogin puolella on ollut vähän hiljaiseloa ja se saattaa tässä  jatkuakin vielä niin kauan, että saan tuota tauluruuhkaa vähennettyä. Pakko nyt keskittyä täysillä tekemiseen, kun vuoden kiireisin aika on menossa :) 

Lokakuun alussa valmistui Jiehta pennun muotokuva, varmaan yksi söpöimmistä koirista mitä olen tehnyt. 
Tämä on tehty pastelleilla pastelmatille, koko 30cm x 40cm.


Tässä välissä tein pari tilaustyötä, yksi pastelleilla tehty issikka mikä on myös videoitu (tulossa pian) ja toinen on joululahjatyö mihin tein koiran ja ihmisen värikynillä. 
Nyt sitten on työn alla A2 kokoinen pastellityö Koda colliesta perinteisessä suomalaisessa peltomaisemassa kera lampaiden. Tällaista pientä ja helppoa siis :D Nyt ollaan tällaisessa vaiheessa ja tänään homma jatkuu.

Syyskuun puolella aloitin myös 50cm x 70cm kokoisen öljyvärityön, sitä tässä pikkuhiljaa yrittänyt saada edistettyä. Tässä onkin melkoisen paljon erilaisia yksityiskohtia tehtävänä. Ylhäälle oikealle tulee Alma ja Alisa, äiti ja tytär. Viereen tulee syksyinen mäntymetsä mikä sitten jatkuu tuohon koirien alapuolelle. Alapuolelle tulee lisäksi samat koirat juoksemaan jäniksen perässä.

Syyskuun suokkiviikon piirroksista teetin postikortteja jotka ovat nyt myynnissä. Hinnat 1,90€/kpl tai koko sarja 11€ + posti. Jos kiinnostaa saada omat kortit niin laita sähköpostia eijantaide@katkopiirto.net


1 kommentti:

  1. Tosi hyvältä noi lampaat näyttää!! Vähänkö oon innoissani :D

    VastaaPoista