Fero, Ria ja Melli


Joululahjaksi tein muotokuvat saksanpaimenkoira Ferosta ja Riasta sekä labradori Mellistä. Kummatkin työt meni samalle tilaajalle mutta kahdelle eri henkilölle lahjoiksi. 

Näiden tekemisessä isossa osassa oli Mono Zero kumikynät. Nämä on maailman pienimmät kumikynät ja olen aivan ihastunut näiden käyttöön. Näitä löytyy kaksi erilaista, toinen on pyöreä 2,3mm ja toinen suorakaide 2,5 x 5mm. Suomessa näitä ei myydä vaan omani ostin Amazonista. Näitä löytyy myös Ebaystä. Suosittelen ostamaan jos lyijykynillä tykkäät piirtää :)Ensin aloitin tekemisen Mellin kuvasta. Tällä kokoa on A3 ja paperi on Bristol Board.


Valmis

Sitten oli vuorossa Feron ja Rian kuva. Tällä on kokoa A2, näitä isoja lyijykynätöitä on niin kiva tehdä kun saa tehtyä paljon enemmän ja paremmin yksityiskohtia. Tämä näkyy tietenkin myös lopputuloksesta ja tästä tulikin mun suosikki tämän vuoden lyijykynätöistä :)Kaulan karvoituksen kehittymistäTässä välissä tilaajan toiveesta tummensin Feron kuonoa ja tein valkoista osaa pienemmäksi. Tulikin paljon nuoremman näköinen, joten hyvä päätös :)


Sitten oli vielä pakko tehdä tällainen kehityskuva. 2003 saku on tehty pastelleilla, tuolloin oli ensimmäisiä kertoja kun pastelleja kokeilin mutta totesin ettei ole mun juttu sotkuisuuden takia. Sitten pastellit jäikin pois yli kymmeneksi vuodeksi. 2014 uskaltauduin kokeilemaan uudestaan ja nyt pastellit on yksi mun suosikeista.


2 kommenttia:

 1. Tulipa kyllä hieno tuosta saku kuvasta! Itsellä on haaveena joskus sulta tilata koiristani kuva kunhan saan rahaa jostain :D

  Kehitystä on kyllä havaittavissa, tuo 2003 saku näyttää mun mielestä enemmän belgianpaimenkoiralta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sulla olisi ainakin hyviä mallikuvia :)

   Niin näyttää, mutta kyllä sen ainakin mun muistin mukaan piti olla saku :D

   Poista