Mir


Ensimmäinen valmistunut työ uudessa työhuoneessa oli Mir. Tämä meni ylioppilaslahjaksi ja mieluisa lahja kuulemma oli ollut :) 
Tässä pääsin testaamaan Stabilon Carbothello pastellikyniä mitä muutaman värin tilasin Englannista. Hyville vaikuttavat, hieman pehmeämpiä ovat kuin Faber-Castell mutta ei onneksi niin pehmeitä kuin Caran d`ache mikä on mun makuun liian pehmoinen.








Musta tausta oli tilaajan toive ja hyvä valinta tähän. Välillä kysytään voiko tummalle hevoselle tehdä mustan taustan, niin kyllä voi. Kirkkaat valokohdat tuo kohteen esiin olipa se muuten miten tumma tahansa. 


Uudessa työhuoneessa on hieman hämärämpää kuin aikaisemmassa kerrostaloasunnossa joka oli ylimmässä kerroksessa ja lisäksi olohuoneessa oli isot ikkunat. Tämmöisessä vanhassa puutalossa ikkunoiden koko on aika pieni ja valo ei riitä oikein edes kesällä taulujen kuvaamiseen. Onneksi tuo kirkas luonnonvalolamppu on hyvä apu. Saa nähdä miten talvella saan kuvattua kun nytkin oli hieman vaikeaa :D

Jonoon on taas tauluja kertynyt, nyt seuraavat on lahjatöitä eli niitä pääsee julkaisemaan vasta myöhemmin. Lahjatöitä on kiva tehdä mutta välillä harmittaa, että vaihekuvia ei pääse julkaisemaan heti ja valmiistakin työstä kuvan saa laittaa sitten joskus jopa kuukausi parikin myöhemmin.
Jonossa on seuraavana tulossa mustavalkoinen hiili/pastellityö koirasta, 30x40cm öljyvärimaalaus hevosesta ja naisesta sekä kahden koiran muotokuva pastelleilla, nämä kaikki on lahjaksi meneviä töitä. Sitten on tulossa musteella maalattu bortsu aidolle papyrukselle, tämä tuleekin olemaan ihan mielenkiintoista, koska en ole ikinä papyrukselle maalannut.


0 kommenttia: