Valmista ja vähemmän valmista

Nyt on yksi valmiskin taulu esiteltäväksi. Tämä valmistui jo pari viikkoa sitten, mutta oli tilattu lahjaksi niin ei ihan heti uskaltanut esille laittaa. 
Taulu on on A5 kokoinen ja tehty lyijykynillä. Silmäkulmassa oleva vaaleanpunainen kohta haluttiin tauluun värillisenä vaikka kuvasta muuten tulikin mustavalkoinen. Ihan kiva pieni persoonallinen yksityiskohta :)
 


Beedankin taulu  on jatkunut, tosin valokuvassa ei ehkä paljoa näytä siltä.
Tänään jatkoin vähän Javin taulua eteenpäin ja tein yksityiskohtia ja toisen silmän valmiiksi. Tämä on nyt vähän jäänyt, kun tuossa Beedassa ollut sen verran tekemistä ja tällä tietenkään ei mikään kiire ole kun jää itselle. Mutta jospa tää pikkuhiljaa valmistuis :)


Juoksukuvassa on vasta pohjavärit, sitä en vielä sen pidemmälle ole tehnyt. 

2 kommenttia:

  1. Olen tosi hyvä piirtämään ja maalaamaan ! (kuule, olis mukava jos jotenkin sen maisemataulun tiedoissa olis tieto, että alkuperäisen valokuvan Ruotsalon kylältä, Keski-Pohjanmaalta otti Eija Porko-Karhunmaa eli mä . Eli toki saat käyttää valokuvaani mallina, mutta pliis halauan, että mun alkuperäisvalokuva mainitaan tiedoissa. Ystävällisesti Eija P-Karhunmaa :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi rähmä : siis SINÄ OLET MIELESTÄNI TOSI HYVÄ PIIRTÄMÄÄN JA MAALAAMAAN ! eli painovirhe paholainen edellisessä kommentissa, sorry.

      Poista