Uusi ulkoasu

Olen jo vähän aikaa miettinyt uuden ulkoasun tekemistä tänne ja eilen sitten päätin kokeilla saisinko tehtyä jonkinlaisen uuden bannerin. Halusin vähän talvisempaa fiilistä, vanhassa kun oli paljon vihreää ja kesäinen laidunkuva. 

Lopulta päädyin useamman kokeilun jälkeen tällaiseen lopputulokseen. Toivottavasti ulkoasu toimii kaikilla oikein. Jos jotain ongelmaa on niin kerro toki, voin sitten yrittää korjata :) Samalla tein myös uuden vesileiman kuvia varten. Tuo on nyt siitä hyvä, että sen saa paremmin muuallekin kuin vaan alareunaan. En ole tykännyt ikinä liian näkyvistä tai keskellä olevista leimoista, mutta vielä vähemmän tykkään siitä, että taulujeni kuvia otetaan omiin nimiin. Sitä on pari kertaa käynyt, että tekemäni taulu on otettu omiin nimiin ja esitelty omana piirroksena. 
Mikään vesileimahan ei varmasti koskaan kokonaan poista kuvien varastamista, ei taulukuvien kuin muidenkaan valokuvien, mutta ehkä vähän vaikeuttaa kuitenkin. Ihan keskelle kuvaa leimaa en kyllä tule laittamaan, sotkee ihan liikaa taulun katsomista.
Käytössä toimii näin 

Kolmantena asiana vielä sellainen, että blogini pääsi mukaan uuteen Jalustin.net blogiportaaliin jonka tarkoitus on kerätä suomalaiset hevosihmiset saman katon alle. 
Portaalissa ei ole erityisiä tiimibloggajia vaan kaikki hevosblogit otetaan mukaan ja kaikki ovat samalla viivalla. Tykkään!

Mitä pidät uudesta ulkoasusta?

8 kommenttia:

 1. Minulla on resoluutio 1920 x 1200 ja tässä tuo banneri näyttää vähän hassulta, kun se on niin reunassa ja koko oikea laita on sitten vaan harmaata. Keskitettynä voisi toimia paremmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota ei oikein voi keskelle laittaa, sitten jos haluaa keskelle pitää joko tuon koiran tilalle laittaa jotain ihan muuta tai sitten sen vasemmalle puolelle lisätä jotain...

   Poista
 2. Minulla myös banneri näyttää vähän hassulta, tuo sommittelu.

  VastaaPoista
 3. Musta tää on ihanan uniikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! En haluasi perinteistä "banneri keskellä" ulkoasua kun kuitenkin suurimmalla osalla blogeja sellainen on ja mullakin monesti ollut.

   Poista
 4. Minulla on koneen resoluutio 1366 x 768px, ja banneri sekä muu ulkoasu näyttää tosi hienolta! Istuu todella hyvin yhteen blogin sisällön kanssa. (:
  Aiemmista kommenteista pisti silmään sommittelun keskittyminen vasemalle, mutta en itse huomannut koko asiaa. : D Minusta bannerin keskittyminen vasemalle tuo ilmavuutta ja tietynlaista oikealle suuntautuvaa liikettä tuohon, toimii siis oikein hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että sopii yhteen :) Ilmavuus on miunkin mielestä kiva, koska sitten jos tuo hevonen on ihan oikeassa reunassa niin se "hyppää päin seinää".

   Poista