Keskeneräisten taulujen kerho


Mamma, Clitschko ja suokki laitumella

Clitschko, ai vitsi mun on pakko kyllä sanoa että mii laik! Jo nyt, saati sitten kunhan joskus saisin tämän valmiiksi asti. Veikkaan että tästä tulee aika lähelle sellainen taulu mihin olen melkein 28 vuotta pyrkinyt. Jo Beeda taulu oli aika pitkälti sitä, mutta luulen että tästä tulee vielä parempi.


Mamman taulusta ei ihan hurjan montaa vaihekuvaa ole tullut otettua, olen nimittäin videoimassa koko maalauksen tekemisen. Siitä tulee mun ensimmäinen öljyvärivideo!:) Saa nähdä miten pitkä lopullinen video on, kun se nyt jo on n. 17min tässä vaiheessa.


Suomenhevonen alkaa olemaan aika hyvällä mallilla, turpa, jalat ja harjas vaatii vielä yksityiskohtia. Heinikkoa pitää vielä muokata ja tehdä vähän tarkemmin.
Taustalla olevien puiden kanssa olen nyt vähän kahden vaiheilla, toisaalta ne menisi ehkä noin, mutta toisaalta en ole niihin ihan tyytyväinen joten maalaisinko ne pois ja tekisin kokonaan uudestaan... Voi olla että kallistun jälkimmäiseen, mutta pitää nyt ensin tehdä hevonen loppuun ja katsoa sitten mitä tekee.

6 kommenttia:

 1. Niin kauniita töitä <3 JA kovasti peukku tuolle videolle! Minua ainakin kiinnostaisi kovasti nähdä, kun en ole koskaan öljyväreihin uskaltanut koskea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rohkeasti vaan öljyväreillä kokeilemaan :)

   Poista
 2. Mietinkin aikasemmin toteutatko sen videon, hieno juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo kun on sen verran pieni niin piti siitä nyt kokeilla videoida. Isoja olisi niin kiva saada videoitua mutta ahtauden takia ei nyt onnistu, toivottavasti mulla on joskus kunnon iso työhuone missä mahtuu videoimaan paremmin :)

   Poista
 3. Voih, joskus kun vaan itsekin osaisi! Mutta oot kyllä todella lahjakas, ihan mahtavia teoksia! Itseä kiinnostaisi kovastikin se video, toteuta ihmeessä:)

  pollenkirjakarsina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Harjoitusta vaan niin kyllähän sitä oppii :)

   Poista