RuunikotTällä hetkellä mulla on kesken kaksi isompaa projektia, hevosia molemmissa ja kummassakin pääsee tekemään myös ihmisiä.

Ensimmäinen on pastellityö, vähän A2 kokoa isompi ja tämä on varmaan mun pastellitöistä yksi isotöisimmistä. Tähän on tulossa neljä kuvaa, pääosassa Skini lämminverinen sekä omistaja.
Näillä kahdella on pitkä historia yhdessä, piirroksiin tulee kuvat vuosilta 1998, 1999 ja 2014.

Ylhäälle tulee kaksi 2014 vuoden kuvaa ja alapuolelle vanhemmat. Aloitin vasemmasta reunasta mihin tulee isoin yhteiskuva.

 Laadunvalvoja Cora.


Isoin kuva valmiina, jotain pientä hienosäätöä on vielä ihmisen kasvoihin tulossa.

Seuraavana siirryin tekemään oikeaa reunaa, jossa myös kuva vuodelta 2014. Vähän hauskuutta mukaan :DTyö on jo jatkunut hieman tämän viimeisen kuvan jälkeen, mutta laitan niitä sitten esille kun saan työn kokonaan valmiiksi.

Toinen kesken oleva työ on öljyvärimaalaus suomenhevosesta. Tämä on menossa lahjaksi, mutta sain luvan julkaista kuvia kun lahjansaaja ei somea seuraa ja tuskin tulee kuvia missään bongaamaan. Eli jos tunnet hevosen ja omistajamiehen niin hys hys. Lahjan lisäksi tästä tulee muistotaulu, hevonen oli kuollut viime vuonna kesken ravilähdön ilmeisesti sydänkohtaukseen. Niin ikävä juttu :/
Tällä on kokoa  50cm x 70cm. Pääkuvan alapuolelle tulee ravikuva, joka on otettu hevosen voittamasta lähdöstä.
0 kommenttia: