Pauliina & Skini


Täältä löydät tämän työn ensimmäiset vaihekuvat.
Yläreunan jälkeen siirryin tekemään vasenta alanurkkaa. Tähän tuli rakennekuva joka oli otettu vuonna 1999.Sitten seuraava vaihekuva onkin vasta tästä kun olen tehnyt jo hyvän matkaa neljättä kuvaa. Tässä välissä tuli pakollinen tauko kuvaamisessa kun mun kamerasta hajosi suljin. Olin reilu viikon kokonaan kameratta. Kameralla oli kuvattu vasta vähän yli 70000 kuvaa eli 49% sulkimen odotetusta iästä. Ei sitä näköjään voi ikinä tietää milloin poksahtaa :( 
Sen verran kuitenkin vanha kamera ettei tuota olisi kannattanut lähteä missään liikkeessä korjauttamaan, kalliimmaksi olisi tullut kuin kameran arvo. Päädyin sitten pienen pohdinnan jälkeen ostamaan kokonaan uuden kameran ja nyt sitten kuvataan Nikon D7200 kameralla.  
Kokeiltiin sitten kuitenkin itse korjata tuota vanhaa ja tilattiin Ebaystä suljin. Muutaman kympin nuo sulkimet maksaa joten samahan se oli kokeilla saako toimimaan vai ei. Itse en tuollaisia osaa vaihtaa mutta onneksi avomies tietokoneita rakentaneena sai osan vaihdettua onnistuneesti joten nyt on sitten taloudessa kaksi järkkäriä ja tämä vanha saa toimia miehen kamerana. 
Mutta tosiaan vaihekuvat tästä välistä nyt jäi ottamatta.


Tämän jälkeen tein vielä pieniä muutoksia ja yksityiskohtien viilausta.

Valmis! 2 kommenttia: