Whippetit Struve, Kepler ja Vikke, osa 3



Nyt on viimeinenkin whippetti valmis, eli Vikke. Piirroksen valmistumisesta löytyy jo kaksi osaa, täältä löydät ensimmäisen ja toisen
Tässä käyttämäni uusi paperi,  Strathmore Bristol 400 Series,  on ehkä sittenkin vähän liian sileää mun makuun, näissä kahdessa tummassa koirassa sen huomasi. Tai siis sileää pitää ollakin, mutta pinta tuntuu jotenkin ehkä vähän liian liukkaalta. Ensimmäinen vaalea koira onnistui parhaiten, mutta tummissa koirissa tuli ongelmaksi se, että liukkauden takia ei tähän meinannut saada tarpeeksi kerrostettua väriä. Toki sitä saa kun tarpeeksi kovasti painaa kynää, mutta aikaisemmin käyttämäni Daler-Rowneyn bristol on kuitenkin ehkä vähän mieluisampi paperi, varsinkin tummien sävyjen tekoon. Voi olla, että jatkossa käytän Daler-Rowneytä, ainakin silloin jos tarvitsee tehdä paljon tummaa jälkeä. Tekisi kyllä mieli ostaa kokeiluun jotain muuta Strathmoren paperia, noita kun löytyy monta erilaista paksuutta ja pintatekstuurilla olevaa. Pitää katsoa saisiko ostettua yksittäin, ettei aina kokonaista lehtiötä tarvitsisi ostaa, vaikka eiköhän nuo tarvittaessa saa myytyä eteenpäin.




 Valmis kolmikko

Edellisessä postauksessa kirjoitin, että tulossa on tämän jälkeen yksi lyijykynätyö, mutta niitä olikin kaksi. Muistelin että tuo toinen on pastellityö. Onneksi tarkistan aina tilauksen tiedot ennen kuin aloitan tekemään :D Yksi A4 tässä viikolla jo valmistui ja toinen on jo hyvää vauhtia etenemässä, näistä tulee omat postaukset seuraavaksi.

0 kommenttia: