Pastellikynät

Vihdoin tuli ostettua Derwentin pastellikynät :) Niitä tässä olen jo jonkin aikaa himoinnut itselleni, en vaan ole raaskinut ostaa :D Pastelliliituja ja pari yksittäistä kynäähän mulla on, niiden väriskaala vaan on melkoisen rajoitettu. Ja onhan kynät toki helpommat yksityiskohtien piirtämisessä kuin liidut.

Ostin 36 kpl sarjan, 12kpl tuntui liian vähältä ja 72kpl oli jo liian kallis mun kukkarolle. Ja siinä olisi jo todennäköisesti ollut sellaisia värejä mitä ei ikinä tulisi käytettyä. Tässä on nyt melkoisen perusvärejä kaikki, murrettuja sävyjä olisi saanut olla, mutta onneksi pastellit sekoittuu helposti. Eli ihan jees sävyvalikoima mun käyttöön :)Tänään valmistui sitten ensimmäinen piirros mikä tehty pelkästään noilla kynillä. Aiheen valkkasin sopivaksi Luova Lauantai-haasteeseen. Eli uljas ja kesytön :) Arabeja ei ole tullut tehtyä moniin vuosiin, nuorempana niitä tuli tehtyä melkeinpä eniten kaikista hevosroduista.

Kokoa tällä on A3 ja paperina on Cansonin tummanharmaata taidekartonkia.

Vähän kehno kuva, kauhean rakeisen näköinen ja värit huonot :/

1 kommentti:

  1. Moi! Mua kiinnostais ostaa sama setti, olis mun ekat pastellikynät kyseessä. Käytätkö edelleen tän merkin pastellikyniä vai ootko todennu jotku muut paremmiksi? Mites muuten näitten terottaminen, katkeeko terä herkästi vai terotatko esim. Puukolla?

    Hienoja töitä teet, youtubeen voisit joskus tehdä videota sun käyttämistä tarvikkeista. Esim. Mitä vesivärejä tai lyijykyniä käytät. Ja jos joskus teet vesiväreillä työn ni ois siitäkin kiva nähdä video jos voisin jotain sun tekniikasta oppia. :D

    VastaaPoista