Värityskuviin koukuttunut

Viime vuonna suosioon nousseet aikuisten värityskirjat ovat alkaneet kiinnostamaan täälläkin. Vielä en ole käynyt ostamassa omaa kirjaa, mutta oman värityskuvan sain tehtyä :)

Pari viikkoa sitten näin instassa Suomalaisen kirjakaupan kilpailun #suomalainenvärittää ja siitä se ajatus sitten lähti. Oma värityskuva jossa aiheena hevonen. Ja tällainen siitä sitten syntyi.


Luonnoksen suunnittelin ensin lyijykynällä ja ääriviivat tein 0.2mm ja 0.5mm tusseilla. Sen jälkeen kuvasin työn, siirsin koneelle ja tulostin. Sitten vaan värittämään :)
Ja nyt sitten ollaan koukussa näiden tekemiseen, hah :D

Tämä on niin kivaa vaihtelua tavallisille muotokuville, vaikka hevonen onkin melko realistinen niin silti saa leikkiä muodoilla ja värittää just niin kirjavaksi kuin haluaa.

Mulla alkoi jo kyteä päässä idea omasta kokonaisesta hevosvärityskirjasta. Saa nähdä toteutuuko tämä idea jossain vaiheessa ja löytyykö tarpeeksi innokkaita värittäjiä että tällaista olisi kannattavaa tehdä.
Mutta joka tapauksessa tänään aloitin toisen värityskuvan tekemisen, tällä kertaa vähän huolellisemmin ja aikaa enemmän käyttäen. Katsotaan mitä tästä syntyy :)


Muutamille ihmisille olen tuota ensimmäistä värityskuvaa antanut alkuperäisenä versiona tulostettavaksi ja väritettäväksi. Joten laitetaan se nyt tähänkin josta sen voi kaikki halukkaat ottaa omalle koneelle ja tulostaa. Vain tulostettavaksi, alkuperäistä kuvaa ei saa jakaa muille sivustoille! Väritetystä kuvasta voi laittaa kuvan esim. Instagramiin tai blogiisi, kiva olisi jos mainitset tekijän :) Ja mielelläni näen myös lopputuloksen ;)
Kuvan saa isoksi kun painaa ensin kuvan auki ja sitten hiiren oikealla "näytä kuva".

10 kommenttia:

 1. Just tollasia värityskuvia rakastan ♥ teet ehdottomasti oman värityskirjan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! :D Mä tykkään värittää, mutta inhoan piirtää nuo linet väritettäviksi aina.. Ostin just sellaisen Zen- kirjan koulua varten kun tosiaan koulussa aina keskityn paremmin kun saan jotain tehdä (= värittää kuvia, kuuntelen ja keskityn siten apremmin :) ) mutta ai hitsi tämmönen heppavärityskirja olis kivempi! :D :D

   Poista
 2. Nämä on juuri sellaisia ihania värityskuvia, paljon pieniä yksityiskohtia ja näpertelyä, tykkään ihan hirmuisesti! Yksinkertaisesti, upeita. Lisäksi näyttävät hieman taikahevosilta, kun niissä on niin paljon tuollaisia erilaisia kauniita muotoja ja yksityiskohtia. :)

  VastaaPoista
 3. Mielettömän kaunis! Kannattaa tehdä sellainen kirja, varmasti siitä innostuisi kaikki heppahullut ihmiset!

  VastaaPoista
 4. Jos heppa aiheisen kirjan teet niin olen heti ekana sellaista sulta kinuamassa ja ostamassa :D

  VastaaPoista
 5. Mäki ostaisin semmosen heti! Tosi hienoja ois :-D

  VastaaPoista