Ojeroso VII

Sain kunniakseni piirtää kuvan upeasta P.R.E oriista Ojeroso VII.

P.R.E:t (Pura Raza Espanola) on ollut lapsesta asti mun yksi lempiroduista ja onhan niitä sitten tullut paljon piirettyäkkin. Tilauksesta vaan en ole ikinä tehnyt, Suomessa kun rotua on vielä melko vähän. Mutta määrä kasvaa vuosi vuodelta joten toivotaan että pääsen pian tekemään lisää tilaustauluja näistä hienoista hulmuharjoista :)

Taulu on tehty lyijykynillä ja kokoa on A3.
6 kommenttia:

 1. Tykkään näissä siun lyijykynätöissä erityisesti vahvoista kontrasteista, eivät ole ollenkaan sellaisia tylsiä hipellyksiä. Ah! Heposen niska on todella kouriintuntuvan näköinen. Toki kaikki muukin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, miekään en yleensä tykkää sellaisista himmeistä hipellyksistä. Tietenkään sitten kaikki ei taas tykkää tästä mun tyylistä, mutta sille sitten ei mahda mitään :D

   Poista
 2. Tää on aivan upea! Pääkuvassa erityisesti harja ja silmä ovat onnistuneet. Kokokuvassa etuosa ja kaula ovat todella upeat, papurikkokuvio on kaunis ja muutenkin kuva näyttää todella aidolta ja hevosen rakenne on onnistunut täydellisesti!
  Barokkirodut on mun lemppareita, olen aina unelmoinut valkoisesta andalusialaisesta <3 Ehkä vielä joskus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon :) Barokkihevoset on kyllä upeita, itsekkin tykkään kovasti. Varsinkin maalauksissa/piiroksissa ne on niin täydellisiä malleja tanssivine liikkeineen.

   Poista
 3. Voi että miten upeita hevospiirroksia! Olet kyllä taitava!

  VastaaPoista