Kuin kissa ja koira

No okei tuo sanonta ei päde kyllä näihin kahteen. Kissa ja koirakin voivat olla ystäviä, kuten Kaapo ja Kaveri.

 Kissoja on tullut piirrettyä aika paljon vähemmän kuin koiria ja hevosia, niin oli ihan kiva välillä päästä tekemään kissamuotokuvaa :) Kummatkin kuvat on tehty pastelleilla ja kokoa on A3.

Kaveri
Kaapo
Jonkin aikaa olen tuskastellut kun en löydä mistään yksittäin myytäviä pastellikyniä. Tarvetta kun on lähinnä erilaisille ruskean ja harmaan sävyille, eläinaiheita kun tekee eniten. Ei sitten turhaan viitsi aina jotain paketteja ostaa, missä on sellaisiakin värejä mitä en ikinä tarvitse.

Satuin käymään PauMer- liikkeessä paperiostoksilla ja samalla kysyin olisiko heillä ollut pastellikyniä yksittäin myytävänä. No ei ollut, mutta niitä voisi tilata. Siitä viikon päästä mulla olikin sitten uusia värikartasta valkattuja Koh-I-Noorin pastellikyniä :) Hip hurraa, tästä ei paljoa enää asiakaspalvelu voi parantua :) Kiitos PauMer

Seuraavaksi pitää varmaan käydä kysymässä onnistuisiko sama juttu värikynillä ;D


2 kommenttia:

 1. Ainakin meidän lähitaideliikkeessä (Taitaville) näkyi olevan Derwentin erilaisia värikyniä yksittäismyynnissä, joten eiköhän! hyvä asiakaspalvelu saa aina niin iloiselle tuulelle! :)

  Tosi hienoa ja elävää jälkeä olet pastelleilla saanut aikaan. Onko tuo ihan jotakin sävypaperia, jolle olet tehny?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, hyvä asiakaspalvelu on aina kivaa kun sitä sattuu saamaan, harmi vaan kun se ei ole aina itsestäänselvyys että sitä saa :P

   Paperi on Cansonin Mi-Teintes taidekartonkia. Noista löytyy vaikka miten paljon kivoja värejä :)

   Poista