Daci

Daci ranskanbulldogin muotokuva valmistui tänään. Tai oikeastaan eilen, mutta tänä aamuna siihen vielä lisäilin muutaman karvan sinne tänne.
Taulu on tehty lyijykynillä ja kokoa on A4. Kiva oli vaihteeksi tehdä lyikkärityökin, on se vaan niin mukava ja monipuolinen tekniikka:)

Valmis4 kommenttia:

 1. Ootko koskaan ajatellut käyttäväsi visuaalisia taitojasi esim tatuointien tekoon? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon mie pari suunnitelmaa piirtänyt tilauksesta, mutta ei miusta olisi kenenkään ihoa tikkailemaan :P Liian kova piikkikammo, sen takia en ole (vielä) uskaltanut hakea itsellekkään tatskaa vaikka haluaisinkin..

   Poista
 2. Elävän näköinen ja tarkka työ. Onko tuo piirrustustyyli tullut jostain ulkomailta ? Tarkoitan sitä, että piirretään aloittaen jostain kuvan nurkasta ja edetään siitä eteenpäin ? Itse olen piirtänyt aina kokonaiskuvaa, en ole kokeillut tuota tapaa. Se varmaan toimii juuri karvaisten eläinten kodalla hyvin, koska on paljon pieniä yksityiskohtia piirrettävänä. Kauanko tuollaisen A4 - kokoisen eläinkuvan piirtäminen sinulla kestää ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai tuo tyyli nyt sen kummemmin ulkomailta ole, tähän tyyliin on tullut tehtyä aina ja moni muukin ihan suomessa tekee. Tämä sopii mulle paremmin kuin sellainen että pitäisi joka kohtaa olla tekemässä yhtä aikaa :)
   Tietysti riippuu millainen kuva kyseessä, mutta n. 10h.

   Poista