Art from the heart-taidehuutokauppa

Dog Force One Ry ja Galgos del Fénix Ry järjestävät taidehuutokaupan jonka avulla kerätään varoja galgojen ja muiden koirien ja eläinten auttamiseen.
Huutokauppa löytyy facebookista ja se alkaa sunnuntaina 24.5. klo 20.00 ja loppuu sunnuntaina 7.6. klo 20.00.

Itse lähdin mukaan heti kun tästä kuulin, ihan huippu idea :) Eläimiä kun kuitenkin haluan auttaa niin tämähän on mulle se kaikkein paras vaihtoehto.
Osallistun nyt ainakin yhdellä taululla ja toinen taulu on työn alla jos sen vaan kerkiän vielä saamaan valmiiksi asti :)

Ensimmäinen taulu on hevosaiheinen ja halusin kokeilla tässä vähän erilaista tyyliä kuin mun taulut yleensä. Tavoitteena ei ollut ihan valokuvamainen lopputulos vaan vähän rennompi ja taiteellisempi joka kävisi moneen erilaiseen sisustukseen. 

Taulun maalasin akryyleilla ja taustassa on lehtikultaa. Kokoa taululla on 50cm x 70cm. Lähtöhinta 50€. Suora linkki huutokaupassa olevaan kuvaan mihin kirjoitetaan huudot.


 Jos kyseinen taulu näyttäisi kivalta omalla seinällä niin kannattaa liittyä tuonne ryhmään ja toukokuussa sitten huutaa taulu itselle :)

4 kommenttia:

  1. Upea fiilis tuossa taulussa! Tämmönen omalle seinälle sitten joskus kun on varaa, ehdottomasti! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Jonkun samantyylisen haluaisin omallekin seinälle, pitää varmaan maalata toinen niin saa sitten itsellekin :D

      Poista