Tara ja Hugo


Tara belgin muotokuvan sain valmiiksi eilen. Tällä on kokoa A4 ja se on tehty pastelleilla ruskeanharmaalle taidekartongille.


Hugo valmistui jo syyskuun puolella lahjaksi ja fb:n puolella julkaisin kuvan viimeviikolla. Nyt sitten muistin että en ole laittanut tänne siitä kuvaa ollenkaan :)
Hugo on shar pein ja chow chow risteytys. Mukavaa välillä tehdä vähän erikoisemmasta rodusta ja näköisestä taulu. Myös kuvan asettelu on aika paljon tavallisuudesta poikkeava, tosi kiva mun mielestä tämmöinen tiukka rajaus.
Tälläkin kokoa A4 ja tehty lyijykynillä.


Nyt sitten onkin jouluun asti melkoisen kiirettä luvassa. Mutta en valita, ihan huippua että kerrankin on paljon tilauksia :)
Kolme taulua jouluksi, eläintenviikolla olleen arvonnan voittajan taulu, yksi joulukuun alkuun tehtävä ja pari isoa öljyväritaulua joiden ei kyllä onneksi tarvitse jouluksi valmistua.
Ja sitten tietenkin joulukalenteriin kuvat jossain välissä. Tänä vuonna ajattelinkin tehdä vähän eri tavalla, teen tämän vuoden kuvat fb:ssä seuraajien laittamista kuvista. Yleensähän olen tehnyt ihan random eläimiä netistä, mutta miksi kuvia ei tekisi heidän lemmikeistä jotka mun tauluista tykkää :) Yhdessä päivässä mulle jo on tullut melkein 150 kuvaehdotusta, että suurin ongelma on miten osaan noista valita vaan 24 :D

5 kommenttia:

 1. Mitä tapahtuu joulukalenterin valmiille kuville? :) Ajattelin että voisin laittaa omistakin eläimistä kuvia tuohon, mutta jos menevät yleisesti myyntiin tms tuntuisi kovin epämukavalta ajatukselta, että oman eläimen kuva roikkuisi jonkun täysin vieraan ihmisen seinällä.. :)
  - Johanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän ne kuvat jää itselle, sitten jos jossain vaiheessa olen tekemässä näyttelyä jonnekin niin joku kuva ehkä sinne esille. Jos eläimen omistaja haluaa ostaa taulun niin se onnistuu tietysti :)

   Poista
 2. Elävän näköisiä piirroksia, olet tavoittanut 'sielua' mukaan. Kiva kun näytät kuvia eri työskentelyvaiheista.
  Olen aloittelija blogspotissa, joten voitko neuvoa kuinka saadaan näkyviin nuo tykkäys-ruudut postauksen alle ?
  Vai onkohan tuo ominaisuus vain joissakin pohjateemoissa .. ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun pidät ja tervetuloa lukijaksi :)
   Kyllä tuon tykkäysruudun pitäisi saada ihan kaikkiin teemoihin. Mene ensin blogin asetuksiin, sitten ulkoasu kohtaan missä niitä gadgeteja pystyy siirtämään. Siinä on kohta blogitekstit ja muokkaa, siellä raksi kohtaan toiminnot ja siihen voit muokata mitä noissa ruuduissa lukee. Toivottavasti auttoi :)

   Poista