Uusi tyyli blogille
No nyt on kuulkaas ainakin erilainen ulkoasu! 
Olen jo pitkään miettinyt että haluaisin  ihan erilaista ulkoasua kuin nämä bloggerin tavalliset ulkoasut. Sen verran monta vuotta on jo näitä tuijottanut, että alkanut kyllästyttämään. 
Olen koodannut tavallisia nettisivuja kyllä, mutta en bloggerin ulkoasuja koska ne on huomattavasti vaikeampia ainakin mun mielestä. En siis mitenkään voinut alusta asti lähteä koodaamaan itse, koska siitä ei olisi varmaan tullut yhtään mitään. 
Aloin sitten viikonlopulla etsimään valmista ulkoasua mitä saisin muokattua itselleni sopivaksi. Tuli muuten aika monta ulkoasua plärättyä läpi, ennen kuin sitten löysin tämän. 
Sitten aloin muokkaamaan tätä valmista itselleni sopivammaksi, ainakin taustakuva ja värejä muuttui, sliderin kuvat tietenkin ja muutamia pieniä kohtia eli lähinnä engannin vaihtoa suomeksi.
Joitakin kohtia vielä on englanniksi koska en vaan saa niitä muutettua, kuten tuo comments ja read more kohdat. Pitää tuota vielä yrittää muuttaa ja jos joku ihana tietää tähän ratkaisun niin saa kertoa!

Vähän vaatii muutenkin totuttelua tämä read more tyyli, yleensä kuitenkin tottunut siihen että postaus on kokonaan heti luettavissa. Jakaa varmasti mielipiteitä, tykkääkö vai ei. 

Yksi juttu tässä kyllä harmittaa, nimittäin se, että kun kuvaa haluaa katsoa isompana se aukeaa nyt uudelle sivulle eikä siihen tekstin päälle mistä sitten saisi katsottua kaikki kuvat isompana. Tämä on todella harmi, koska nyt kuvat on aika pieniä ja niitä olisi hyvä päästä katsomaan helposti myös isompana. Asetuksista on lightbox asetus päällä, mutta se nyt ei jostain syystä enää toimi. Koodauksella tämä varmasti onnistuisi ja jos joku osaa tämän tehdä niin olisi ihan mahtavaa. Voin tästä koodailusta maksaa jotain tai sitten teen palkaksi vaikka lyijykynäpiirroksen!

Se mikä tässä ulkoasussa on todella hyvä juttu on responsive, eli ulkoasu skaalautuu hyvin erikokoisille näytöille ja toimii myös puhelimella. Ei tarvitse puhelimellakaan käyttää mobiiliulkoasua :)6 kommenttia:

 1. Uskoisin pystyväni nuo koodijutut fiksaamaan, voin käydä ilalla koneella kurkkaamassa :)

  VastaaPoista
 2. Aivan mielettömän upea ja niiiiiin ihanan uniikki! ja Beeda on varsin otettu siitä että saa komeilla ulkoasussa. ;) -Siiri, Siirin blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tottakai Beedan piti päästä mukaan :)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ulkoasu. Haluaisin omaankin blogiini jotain uutta, portfoliomaista tyyliä, mutta olen niin untuvikko näissä asioissa, etten vaan osaa. *Hammastenkiristys*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä valmiista ladattavista nyt saa aika helposti tehtyä, varsinkin jos antaa olla englanninkielisenä jolloin ei tarvitse tehdä muuta kun siirrellä gadgetit oikeille paikoilleen.

   Poista