KassuKassu suomenlapinkoirasta valmistui pieni värikynätyö pari päivää sitten. Tätä oli tosi kiva tehdä kun mukaan tuli myös kauniin vihreä ympäristö ja vettä jalkojen alle. Vesi on melkoisen haastava elementti värittää, onneksi tässä vesi on paikallaan joten se helpottaa kummasti. 

Faber-Castellin kynät on vaan kyllä niin parhaat, hehkutetaan niitä nyt taas tässä :D Parasta näissä on laaja väriskaala, löytyy helposti juuri se väri mitä etsii eikä tarvitse sekoitella itse niin paljoa. Aikaisemmilla kynillä kun värejä oli paljon vähemmän niin oikean värin saaminen paperille oli huomattavasti haastavampaa eikä aina oikeaa väriä edes saanut tehtyä vaikka miten yrittäisi. 
Mutta nyt onnistuu oikeastaan kaikki mitä vaan tarvitsee saadakin.

Varsinkin isosta määrästä erilaisia vihreitä oli tämän tekemisessä iso etu. 
Tärpätti blendausta

Nyt seuraavat työt onkin koira aiheisia, ihan kivaa kun tämä vuosi on ollut tähän asti lähinnä hevosten tekemistä. Ei pääse unohtumaan miten koiria piiretään :D

7 kommenttia:

 1. Onpa upea työ jälleen kerran! FB:ssä tätä kuvaa jo kertaalleen ihastelin, mutta pitipä ihastella toiseen kertaan vielä blogisikin kautta. Tässä kuvassa on niin kauniit värit, jotka sointuvat hyvin yhteen, ja aivan ihastuttava koira. Lopputulos kieltämättä näyttää melkeinpä valokuvalta, kuten joku oli FB:ssäkin kuvaa kommentoinut. Kyllä tätä katsellessa taas mieli ja silmä lepää. Olet todella taitava! :)

  VastaaPoista
 2. Heippa, mille paperille tämä on tehty? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paperina on Cansonin Mi-Teintes taidekartonki ja käytän melkein aina paperin sileämpää puolta.

   Poista
 3. Kyllä nämä sinun työsi ovat upeita! Vasta vähän aikaa sitten törmäsin taiteisiisi, mutta ihastuin heti. Tulee itsellekin kamala inspiraatio hioa jälleen omaa piirtämistä ja ehkä siirtyä digitaalisesta enemmän traditionaalin puolelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tosi kiva jos näistä iskee inspiraatio omaan tekemiseen :)

   Poista
 4. On se suloinen, aivan kuin oikeat koiratkin :D

  VastaaPoista