Hurja & TeroHuh, tämä viikko on ollut melkoisen kiireinen ison lyijykynätyön kanssa. Se on tulossa lahjaksi joten siitä lisää sitten parin viikon päästä :)  Mutta nyt olisi vihdoinkin aikaa esitellä edelliset kaksi työtä jotka myös tulivat lahjaksi. Piirroksiin tuli bordercollie veljekset Hurja ja Tero.

Ensimmäisenä tein Hurjan kuvan. Taulu on tehty värikynillä ja taustalle oli toiveissa saada suomenlippu. Hurja edusti Suomea tänä vuonna tokon mm kilpailuissa Moskovassa. Suomi voitti hienosti kultaa ja Hurja sai yksilökilpailusta pronssia. Hyvä Hurja ja Suomi!

Suomenlippu olikin sitten yllättäen aika vaativa väritettävä kun millään en ensin meinannut saada oikeaa sinistä aikaan, mutta lopulta aika lähelle oikeaa pääsin.

Seuraavana tein Teron kuvan. Paperina tässä käytin itselleni uutta Daler-Rowneyn Bristol Boardia ja nyt en enää mitään muuta halua käyttääkään. Ihan täydellistä paperia lyijykynien kanssa. Pinta on erittäin sileä, kestää hyvin pyyhkimistä ja kerrosten tekemistä. Harmi vaan kun tätä ei taida täällä paikallisissa liikkeissä olla myytävänä joten taas joutuu tilaamaan netistä. 
Teron kuva oli kyllä kaiken kaikkiaan ihan tosi kiva tehtävä ja lopputuloksesta myös itse pidän kovasti.
Musta koira ja lyijykynä käy vaan täydellisesti yhteen :)
 Nenä ♥
1 kommentti:

  1. Uskomattoman hienoja piirrustuksia hienoista koirista! Olet kyllä äärettömän taitava. :)

    VastaaPoista