Blogi ajantasalle osa 1Blogista puuttuu aika monta piirrosta mitä ei ole esitelty ollenkaan. Nyt korjaan tilanteen ja esittelen kaikki tämän vuoden piirrokset ja maalaukset mitä ei ole julkaistu. Koiria on enemmän kuin hevosia joten koirat jaon kahteen postaukseen ja hevosista tulee yksi. Valmistautukaa kuvatulvaan :D 

Aloitetaan talvesta, tarkemmin sanottuna maaliskuulta. 
Silloin valmistu lahjaksi Luka kleini. Tämä meni samalle tilaajalle kuin Hugo
Tämän koko on A3 ja se on tehty pastelleilla. Tässä pääsi tekemään myös ruohikkoa ja apiloita, mun mielestä ruohikosta tuli kivan kolmiulotteinen. Ihan pakko oli saada mukaan myös yksi neliapila onnea tuomaan.


Maaliskuussa valmistui myös Cosmo vesikoira hieman erikoisemmalla taustalla. Tällä kokoa A4 ja lyijykynillä tehty. 


Myös tämä valmistui maaliskuussa. Tämän ison 50cm x 70cm maalauksen aloitin jo vuoden 2016 puolella. Jostain syystä tämä on tainut jäädä ihan kokonaan blogin puolelta pois. Facesivuilla tästä on kyllä kuvia ollut. 
Maalauksessa on kaksi dreeveriä, Alma ja Alisa. Alma on Alisan emä ja tähän maalaukseen haluttiin esille näiden koirien suhde ja mitä tekevät työkseen. 
 Ei ollut mikään ihan helpoin maalattava, varsinkaan alareuna, kun kuvassa haluttiin olevan maaruskaa ja syksyinen maisema joihin mulla ei mitään tarkkaa mallikuvaa ollut, joten paljon sai tehdä ihan omasta mielikuvituksesta. Jotenkin siitä kuitenkin selvittiin ja maalaus valmistui. Hitaasti, mutta valmistui kuitenkin. 


Alma ja Alisa taulun kanssa :)

Sitten välillä oli lyijykynäpiirtämistä. Piirros haluttiin Bella kultsusta ja taustalle Sarstein vuori Itävallassa. Tilaaja oli käynyt vaeltamassa vuoristossa Bellan kanssa ja halusi tämän ikuistettavan piirrokseen. 
Toinenkin öljyvärimaalaus valmistui keväällä, hieman pienempi ja yksinkertaisempi taulu kylläkin. Koko oli 30cm x 40cm ja maalaukseen tuli kaksi whipettiä Veera ja Pilkku.
Tämän maalaamisen otin myös videolle. 

Toukokuussa lahjatyönä valmistui Henry havannankoira. Koko A4 ja pastelleilla tehty.


Pastellityöt jatkuu seuraavassakin. Kielo sheltti kera kielojen. Mallikuvassa kielot ei ole koiran suussa, ei huolta :D
Äitienpäivälahjaksi valmistui lyijykynäpiirros Pippurista. Rotua en nyt kyllä äkkiseltään tunnista, nämä on mulle vähän vieraampia rotuja.


Huh, siinäpä ensimmäinen osa :D Toisessa osassa on sitten työt kesältä ja syksyltä.

1 kommentti:

  1. Pippuri näyttäisi omaan silmään ihan affenpinseriltä

    VastaaPoista