Räyhis

 
Räyhis niminen shetlanninlammaskoira valmistui eilen illalla. Luulin että olen joskus tehnyt aikaisemmin sheltistä piirroksen mutta enpä sitten ilmeisesti olekaan. Sinänsä erikoista kun suomessa sheltti on kuitenkin melkoisen yleinen rotu. No pian on tulossa toinenkin sheltti ja ehkä myöhemmin lisääkin.
Pitäisikin tehdä joku listaus kaikista roduista mistä olen piirtänyt viimeisen kymmenen vuoden aikana...

Kokonaan en tätä videoinnut, mutta silmien värittämisen otin videolle. Tätä on nopeutettu vain 2x eli tästä pitäisi saada paremmin selvää kuin muista nopeammista videoista. Jospa tästä on jollekin toiselle piirtäjälle apua koiran silmien värittämiseen.
En muuten ihan äsken ole aloittanut piirtämistä silmistä, mullahan on aina tyylinä aloittaa korvista. Vaihtelua tämäkin :D
Valkoisen karvan tekeminen on mulle ollut aina vaikeaa, mutta nyt voin sanoa olevani tyytyväinen tähän. Kerrankin valkoisesta tuli elävää eikä se näytä miltään huopamatolta :D Täytyy vaan uskaltaa laittaa ensin pohjalle reippaasti tummuutta ja vasta sitten alkaa vaalentamaan eikä niin että heti yrittää alusta asti tehdä vaaleaa. Kyllä se vielä tästä!

Laitoin viime viikolla tilausta Englantilaiseen Jackson's taidetarvikeliikkeeseen ja sieltä onkin nyt tulossa vaikka mitä kivaa :P Lisää pastelmat paperia, uusia pastelliliituja ja kyniä sekä Rembrandtin öljyvärejä. Saas nähdä kerkiääkö tällä viikolla suomeen vai meneekö ensi viikkoon. Ei malttaisi odottaa :D

0 kommenttia: