Seinäkalenterit 2014

Vihdoin sain seinäkalenterit painosta ja olen niihin kyllä todella tyytyväinen :)

Pitkään etsin paikkaa mistä kalenterit tilaisin, paikkojahan on paljon, mutta aina niissä oli jotain vikaa. Joko kalenterit oli ihan törkeän hintaisia (ei määräalennuksia), toimitusajat pitkiä, liian pieniä tai muuten oudon mallisia, postimaksut kalliit tai sitten ei nimipäiviä.
Sitten vihdoin löytyi (tai siis oikeastaan mieheni löysi, kiitoksia vain :)) paikka mikä täytti kaikki toiveeni kalenterin suhteen eli Juvenes Print

Kalentereihin tuli tosi hyvä tulostusjälki, niistä löytyy nimipäivät ja ulkoasu on perinteinen. Ja lisäksi hintaakaan ei tullut liikaa, kun sai määräalennusta :)
Yksi miinus tosin on, nimittäin se että kuvien reunoihin tuli tuommoiset valkoiset reunat. Olisin halunnut kuvat ilman reunoja. Ja varsinkin kun tilausohjelmassa skaalasin kuvat ilman reunoja, joten luulin että ne tulisi sellaiset kuin niistä tein.
No kaikkea ei voi saada, hyvät kalenterit niitä tuli. Olen todella iloinen, että vihdoinkin sain tämän tehtyä kun tästä kuitenkin on jo useampana vuonna haaveiltu :) Onpahan ainakin omanlaisensa kalenteri mitä ei kaupasta saa :)

0 kommenttia: