Survi


Vielä on muutama joululahjatyö esittelemättä, ennen kuin pääsee tämän hetkisten töiden esittelyyn. Yritän päästä taas siihen tämän blogin kanssa, että tauluista tulee enemmän reaaliajassa esittelyt eikä niin että taulun kaikki vaihekuvat on yhdessä ja samassa postauksessa. 
Toisaalta tämä jälkimmäinen on ehkä selkeämpi kun kaikki on samassa.. Noh varmasti kumpaakin tyyliä on luvassa. Varsinkin öljyväritöistä tai muuten isoista aikaa vievistä töistä tulee helposti useampi vaihepostaus kun taas pienistä voi olla vaikeampi tehdä kun ne kuitenkin valmistuvat niin paljon nopeammin. Niin ja lahjoiksi tulevat taulut esittelen tietenkin aina yhdessä postauksessa. 

Mutta sitten voisin laittaa esille vaihekuvia joululahjaksi tilatun Survi suomenhevosen muotokuvasta. Tämä on tehty pastelleilla pastelmatille, koko A4.


 
Survi oli valokuvassa (ja toivottavasti myös piirroksessa) niin ystävällisen ja symppiksen näköinen tamma, harmillisesti vaan jouduttu lopettamaan viime kesänä tapaturman takia :/
Suomenhevosia on aina kiva piirtää, toivottavasti tänä vuonnakin saan tehdä useamman suokin. Yksi pastellisuokki ainakin tulossa!

0 kommenttia: