Muru & Lily vol 1Tällä hetkellä olen tekemässä piirrosta Murusta ja Lilystä. Tämä on pastellityö pastelmat paperille ja kokoa on A2. Ensimmäisenä aloitin Murun tekemisen. Onkohan jotain herkkuja tiedossa, kun niin anova katse :D


 

Vieressä oleva Lily on jo aloitettu, seuraavassa osassa sitten kuvat sen valmistumisesta :) 

En ole muuten muistanut hehkuttaa blogissa sitä, että nyt pastelmat paperia saa Suomesta! Paperia myy Taidetarvike Flyktman ja sitä saa tilattua myös netin kautta jos ei Jyväskylässä asu. Itse en ole vielä tilannut kun sen verran vielä noita vanhoja jäljellä, mutta eiköhän tässä syksyn aikana tarvitse tilausta tehdä kun varasto alkaa tyhjenemään :)

4 kommenttia:

 1. Upeaa työtä kuten aina :) Itseltäni löytyy pieni kokeiluerä Pastelmat - paperia kaapista. Pitänee kokeilla miltä se tuntuu. En tosin omista kuin pienen setin Rembrant - pastelleja mutta paperi toiminee myös värikynien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kokeile ihmeessä :) En ole värikynien kanssa testannut, se voi olla kyllä liian karheaa värikynille. Itse ainakin tykkään värikynillä tehdä sileälle paperille.

   Poista
 2. Vau, niin upea! On tuo työsi vaan niin tarkkaa ihan viimeistä partakarvaa myöten, että ei voi kuin ihailla! Pirellin maalaus odottaa kehyksiä ja seinälle pääsemistä kotosalla, esillähän se jo on vaikka kehyksiä ei vielä olekaan- sekin on kyllä ihan jetsulleen viimeistä korvakarvaa myöten, ponin ilme on ikuistunut maalaukseen superhyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Itsekin täällä odotan innolla milloin nään kuvan maalauksesta kehysten kanssa :D

   Poista