Muru & Lily vol 2

Josko vihdoinkin päivittäisin tänne tämän toisen osan  :) Ensimmäisessä osassa oli sekarotuinen Muru ja tämä toinen on tolleri Lily.
Jos oli anova katse ensimmäiselläkin koiralla, niin tällä se vasta onkin. Siitä jännä piirros, että ihan sama mistä suunnasta tätä katsoo niin tuntuu että koirien silmät seuraa katsetta. Pelottavaa melkein :D
Silmät olikin vähän haastavat tehdä, kun mallivalokuvat oli otettu salaman kanssa jolloin silmät oli ihan valkoiset pallot ja silmän väriä ja heijastumia ei paljoa näkynyt. Jouduin tekemään ne lähinnä ihan oman mielikuvituksen kanssa. Onneksi sen verran monta koiran silmää tässä on tullut tehtyä niin ei mikään ylitsepääsemätön ongelma ollut :)


Valmis!


Isokokoisia töitä on luvassa jatkossakin, seuraavana teen A2 kokoisen pastellityön mihin tulee kolme koiraa. Se on menossa lahjaksi joten kuvia tulee vasta syyskuun puolella.
Mulle tuli myös kyselyä 70 x 100 kokoisesta pastellityöstä. Siinä tuleekin olemaan hommaa, Suomessa ei edes ole myytävänä noin isoja papereita. Pitää tilausta laittaa Englantiin ja sehän tietää sitä että sieltä tarttuu taas mukaan melkoinen määrä kaikkea muutakin :D  En vaan ihan varma ole millaista paperia mun pitäisi ostaa, että se sitten olisi sopivaa pastelleille. Tuossa koossa alkaa olemaan vähemmän vaihtoehtoja, joten varmaan joutuu vesiväripaperi linjalle menemään.

Mietin tässä jo myös syyskuussa olevaa suomenhevosten viikkoa. Viime vuonnahan tein viikon jokaiselle päivälle yhden suokkipiirroksen ja sitten myöhemmin niistä postikortteja. Kortteja on muuten vielä vapaana jos joku haluaa ostaa, vink vink ;)
Jotain kivaa voisi keksiä tällekin vuodelle, mutta mitä... Ehkä sillä yksi piirros päivässä mennään tänäkin vuonna.

1 kommentti:

  1. Vitsit, kaikki nää sun työt on NIIN hienosti tehty! Ihan kateeksi käy kun joku osaa tehdä noin todellisen näköisiä piirrustuksia. olen niitä jo pitemmän aikaa ihaillut instagramissa ja on tehnyt mieli vaan sanoa että ihan mahtavia piirrustuksia jokaiseen! ;)

    Jos vaan mahdollisuus olisi, niin ehdottomasti ottaisin omasta hepastakin tuollaisen kuvan ja pyytäisin sinua tekemään siitä piirroksen! <3 Rahaa ei vaan valitettavasti ole tällä hetkellä ylimääräistä, vaikkakin sinun ottamasi hinta on aivan kohtuullinen nähden työmäärään ja tarvikkeiden hintaan. :)

    Tsemppiä tuleviin projekteihin, toivottavasti teet joskus minunkin karvakorvastani piirrustuksen! <3

    VastaaPoista