Säde

Quarterit ja westernvarusteet ♥


Marraskuun alussa pääsin kahden vuoden tauon jälkeen piirtämään lyijykynillä. Eikä mikään ihan helpoimmasta päästä aloitus ollutkaan, sillä mallikuva oli 10x15 paperikuvana. Toki tämän sain onneksi skannattua, että sain hieman sitä suurennettua ja yksityiskohtia paremmin näkyville.
Tässä olikin paljon pientä näpertämistä satulan yksityiskohtien kanssa. Sain itse useammasta kuvasta päättää mistä teen ja ehdottomasti halusin valita tämän missä satula tulee mukaan.
Westernsatulat on niin hurjan upeita yksityiskohtineen, mahtavaa olisi päästä tekemään niitä enemmänkin :) Lisäksi haastetta toi kuvan tummuus, koko hevosen vasen puoli oli varjossa eikä sen yksityiskohdista saanut selvää. Käytin sitten toista kuvaa apuna, että sain tehtyä vähän enemmän tekstuuria ja esim. nuo verisuonet.
Sain myös päättää teenkö A3 vai A2 koossa, mutta en uskaltanut A2 kokoa lähteä tekemään kun tuo kuvan laatu nyt kuitenkin oli mitä oli. A3 oli mielestäni ihan sopiva tähän.
Jälkikäteen harmittaa, että tämän teosta ei tullut otettua videota. Noh, jos vielä jossain vaiheessa pääsen westernsatulaa piirtämään niin sitten tulee varmasti video :D

Tämän jälkeen tuli tehtyä pari lyijykynätyötä lisää, koiria kylläkin. Nyt tässä taas on taukoa mutta kohta pääsee taas pari koiraa tekemään lyijykynillä :)

0 kommenttia: