Kamu & Muan, osa 1



Hei vaan, täällä taas :D
Hetkittäin olisi hirmuinen into kirjoittaa blogia, mutta se hiipuu yleensä aika nopeasti kun ei heti pääse kirjoittamaan kun haluaa. Nykyisin on vaan niin helppoa ja nopeaa laittaa kuva Instaan, eikä välttämättä aina tarvitse sen kummemmin mitään liirumlaarum tekstejä kirjoittaa. Ei mulla kuitenkaan tämä tekstipuoli ikinä ole niin sujuvaa ollut. 
Toinen juttu on se, että eihän tätä tai ylipäätään blogeja niin paljoa lueta enää. Toki voi kirjoittaa vain itselleen mutta olisihan se kiva jos joku lukisikin. Instassa/facessa taas saa nopeasti satoja tykkäyksiä ja monesti jokusen kommentinkin. Onhan se kivaa ja kannustaa ihan eri tavalla postaamaan kuin tänne blogiin.
Lisäksi kun on paljon lahjaksi meneviä töitä kuten tälläkin hetkellä ja viime vuoden loppupuolella niin ei tänne pysty kirjoittamaan mitään uutta ennen kuin lahja on annettu. Ja siinähän sitten voi mennä vaikka kuukausi tai ylikin ennen kuin saan luvan julkaista. Joten koko aikaa ei ole julkaistavaa ylipäätään.
Tänä vuonna Katkopiirto täyttää pyöreät 10 vuotta, joten jos vaikka ihan sen kunniaksi saisi blogia taas henkiin.

No mutta nyt laitan muutaman vaihekuvan tällä hetkellä työn alla olevasta työstä.
Vuonna 2017 tein muotokuvan Murusta ja Lilystä, tämä löytyy blogista, osa 1 ja osa2.

Muru & Lily, pastellit Pastelmat-paperille, koko A2, valmistunut 2017
Nyt on samaan kotiin tulossa muotokuva Kamusta ja Muanista. Puolet tästä on nyt tehty.
Tälläkin on kokoa A2. Viime aikoina on ollut paljon A4 kokoisia töitä niin hieman tuntui alussa oudolta tehdä näin isoa työtä. Onhan kaikki ihan erilaista tehdä A2 koossa kuin kolme kertaa pienemmässä, ihan vaikkapa karvatekstuurin tekeminen pitää tehdä paljon huolellisemmin koska se näkyy selkeämmin kuin pienessä.
Taustaksi haluttiin smaa tyyliä kuin edellisessä.







Tästä kuvasin myös ensimmäisen videon tälle vuodelle.


0 kommenttia: