Namirin taulun vaihekuvat

Tämä olikin ensimmäinen öljyvärimaalaus melkein vuoteen :D Alussa meinasi olla vähän säätämistä, että mitenkäs tämä juttu toimikaan, mutta kyllä se taas siitä lähti pienen alkukankeuden jälkeen. Tällä hetkellä listassa onkin kolme isoa öljyvärimaalausta, joten harjoitusta ainakin on tulossa :)Öljyvärimaalaukset on kamalia kuvattavia. Joko taulu on liian pimeä tai sitten se hohtaa ihan liikaa :P No jospa mie vielä joskus opin niitä kuvailemaan niin että värit olisi oikein.

Toinen asia mitä pitäisi opetella, niin muistamaan niiden vaihekuvien ottaminen... Seuraava vaihekuva onkin nimittäin jo täällä vaiheessa kun koiran silmät, valokohdat ja joitain yksityiskohtiakin on tehty.
 

Alla vielä pari lähikuvaa.
Mutta tästä taulusta tuli kyllä omasta mielestä hyvä ja sen näköinen kuin pitikin, ja mikä parasta, tilaaja on tyytyväinen lopputulokseen :) Kunhan tilaaja saa laitatettua tähän kehykset niin saan kuvan kehysten kanssa. Laittelen senkin sitten tänne esille :)

2 kommenttia:

 1. Tästä tuli kyllä hieno! ja kiva kun jaksat laittaa vaihekuvia näytille niin tälläinen aloitteleva taiteilija saa vähän osviittaa miten se kuuluisi tehdä :). Tosin, minähän en maalaa :D. Mutta saanko esittää toiveen? Esittelisitkö "kalustosi"? Millaisia siveltimiä käytät? Kertoisitko niistä jotain? Ja hei, tuosta kuvaamisesta. Olet onnistunut tosi hyvin näiden kuvien kanssa. Pelkästään jo piirrosten kuvaaminen on haastavaa, saatika sitten maalauksen joka kiiltää enemmän. Taulu näyttää kuvissa tosi luonnollisen näköiseltä. Kyllä sulle vaan sopii tämä öljyväritöiden maalaus. Ei sun muissakaan tekniikoissa mitään vikaa ole mutta ehdottomasti jatka tällä linjalla myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vaihekuvia on kyllä kiva ottaa, kun vaan aina muistaisi jokaisen vaiheen kuvata :D
   Vaihekuvista voi oppia paljonkin, on niitä eri paikoissa itsekkin tullut tuijotettua.
   Voin kyllä tehdä esittelyä siveltimistä ja miksei muistakin välineistä mitä käytän :)
   Öljyvärit on kyllä mun yksi lempparitekniikka, vaikka aikaa vievä ja varmaan yksi vaikeimmista tekniikoista onkin :)
   Siekin vaan öljyväreillä kokeilemaan :)

   Poista