Kirjava poniHuh, vihdoinkin sain tämän valmiiksi, kyllä tätä jokunen tunti tuli tehtyäkkin :D
 Yksi karva kerrallaan tyyliin kun tekee niin aikaa saa kyllä kulumaan. Vielä kun ei mikään ihan pieni ollut, vaan A2 kokoinen. Tämä on tehty siis Derwent drawing värikynillä. Joissain kohtaa on käytetty tavallisia värikyniä ja valkoista mustetta lisänä.

Laittelen kuvat aika pieneksi nyt tähän, klikkailemalla isommiksi. Oonko mie ainut kellä ei missään bloggerin blogeissa toimi tuo lightbox? Eli tuo että kuva aukeaisi tekstin päälle. Nyt kaikissa aukeaa vaan uudelle sivulle :/ Ei kiva.Oman haasteen tähän toi se, että varsinainen mallikuva oli mustavalkoinen ja ponin värit piti katsoa toisesta kuvasta.
Muutama yksityiskohta kuva vielä :)

Suosikki kohta koko työssä :)


8 kommenttia:

 1. Poni on hyvin piirretty/maalattu, mutta silti mielestäni poni näyttää hieman erilaiselta kuin valokuvassa/ luonnossa näytti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luonnossa en ponia ole ikinä nähnyt joten vaikea tietää minkä näköinen oikeasti on, valokuvatkin voivat valehdella paljonkin eläimen ulkonäöstä. Mutta tilaaja oli kuvaan tyytyväinen joten pääasia mulle :) Ja tottai piirretty on aina piirretty, jos haluaa aivan täydellisen valokuvakopion niin paras on silloin teettää valokuvasuurennos.

   Poista
 2. Tosi hieno!:) Itse olisin todella tyytyväinen, jos rustaisin paperille jotakin tuollaista!

  VastaaPoista
 3. Upeita töitä, olet todella lahjakas!
  Löysin blogisi Rähinäryhmän linkkaa blogi-postauksesta. Lukijaksi on ryhdyttävä! :)

  Minultakin käsintehtyä löytyy http://roosatoivanen.blogspot.com
  ja koiramaista juttua http://koeruuvet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, pitää tulla vastavierailulle :)

   Poista