Tervetuloa!

Tästä alkaa katkopiirto.netin taideblogin pitäminen.

Olen kirjoittanut Leipikäs blogia jo useamman vuoden, mutta Leipikäs on sen verran sekalainen kun kirjoitusta on kaikista koirajutuista leivontaan asti, joten olen jo jonkin aikaa halunnut täysin oman blogin pelkästään tauluille :) Leipikäs blogikaan ei tule loppumaan, sitä päivitellään kyllä jatkossakin.
Nyt kun nettisivut päivittyvät, oli hyvä hetki aloittaa tämä blogi.

Pieni esittely teille ketkä eivät ole lukeneen Leipikästä tai  käyneet nettisivuillani.
Olen Eija Halonen, 1987 syntynyt nainen. Asun Joensuussa miehen, koiran ja kahden kissan kanssa. Olen harrastanut maalailua ja piirtämistä ihan lapsesta asti. Ensimmäiset tilaustaulut tuli tehtyä joskus 2003 ja ensimmäiset nettisivut ilmestyivät 2005. Sen jälkeen tilaustauluja on tullut tehtyä koko ajan. 2010 ostin oman domainin katkopiirto.net. Nykyisin teen tauluja yrittäjänä osuuskunnan kautta.

Teen siis muotokuvatauluja lähinnä eläimistä, ihmiset ovat olleet mulle aina vaikea aihe. Joskushan niitäkin joutuu toki tekemään :D
Akryylimaaleista en ole ikinä pitänyt niiden muovisuuden takia ja kynäruiskua ei ole tullut ikinä kokeiltua, mutta muuten taitaa lähes kaikki tekniikat olla tuttuja :) Eniten käytän lyijykyniä, värikyniä, pastelleja, vesivärejä ja öljyvärejä. Tietokoneellakin tulee jonkin verran piirrettyä, nykyisin tosin vähemmän.

Tässä blogissa tulee siis olemaan vaihekuvia valmistuvista tauluista, kuvia valmiista tauluista ja varmaan jotain muutakin taidejuttuja kuten tarvikeostoksia.

Toivottavasti tänne tulee paljon lukijoita, niin on sitten mukavampi kirjoitella kun tietää, ettei tarvitse vain itselleen kirjoittaa :)
 Kunhan saadaan jokunen lukija niin voitaisiin pitää arvonta ;) Tässä viimeisimpänä valmistunut tilaustaulu
öljyvärimaalaus, 41cm x 33cm

0 kommenttia: