Maalausteline

Vihdoin ja viimein tuli ostettua maalausteline. Ei siitä tässä montaa vuotta ole tullut haaveiltuakkaan :D Mutta toisaalta tässä tietokonepöydän päällä on hyvin pystynyt tekemään ja samalla katsomaan kuvaa näytöltä.
Nyt näitä isoja tauluja on sen verran työn alla, niin päätin hommata telineen. Näin isot taulut ei enää oikein mahdu tähän pöydälle.
Tuon telineen ostin Biltemasta, kun se nyt sattui Joensuuhun tulemaan. Eikä ollut hinnalla pilattu. Ei tuo nyt mikään huippulaatuinen varmastikaan ole, mutta eiköhän tuolla nyt alkuun pääse. Sitten kunhan tästä asunnosta pääsee jonnekin missä on ihan oma työhuone niin voi ostella isomman ja tukevamman sokkelilla olevan telineen. Joku tämmöinen olisi haaveissa.

Telineessä on tällähetkellä työn alla oleva öljyvärimaalaus. Tauluun tulee ison bernhardilaisen pääkuva. Mun ensimmäinen bernhardilainen, katsotaan miten onnistuu :D Toisekseen en ole ikinä muutenkaan näin isoa koirataulua maalannut.. Haluaisin jo päästä jatkamaan, mutta tuntuu, että maali ei kuivu millään. Liekö tämä keli vai mikä, mutta tuo pohja on tuossa ollut jo monta päivää eikä ole kuivunut oikeastaan yhtään :P No jospa viikonloppuna pääsisi etenemään.

Pitää mun tuohon telineeseen ostaa vielä joku vanerilevy, niin pystyy sitten tuossa piirtämään ja vesivärimaalaamaan myös.


0 kommenttia: