Speed drawing video

Tässä esille ensimmäinen tekemäni speed drawing video!
Videoita on kiva tehdä, vaikka välillä kameran kanssa meinasi palaa hermot :D Kun kuvasi parhaimmalla laadulla, kului akku todella nopeasti. Siksi videossa on joitain kuvaamattomia pätkiä kun en jaksanut odotella akun latautumista vaan jatkoin piirtämistä. Toinen mikä kamerassa ärsyttää on se, että kamera ei ilmoita milloin lopettaa kuvaamisen. Kamera ei kuvaa kuin 9 min pätkiä ja joskus tapahtui niin että luulin kameran kuvaavan mutta se olikin jo lopettanut :P Mutta loppuun selvittiin ja kertyi sitä videomateriaaliakin vaikeuksista huolimatta :)

Suosittelen laadun vaihtamista parhaimpaan ja katsomista isommasta ikkunasta. Ja äänet päälle, niin saatte nauttia samalla Elijah Bossenbroekin kauniista pianomusiikista :)


Videon ottamisen jälkeen taulu vielä vähän muuttui, muokkasin pienemmän koiran päätä erilaiseksi.
Lopullinen taulu näyttää tältä:
10 kommenttia:

 1. Wautsi! Saat sen näyttämään niin helpolta :D Todella upea kuva! Aivan aidon näköinen!

  Olisi kiva, jos joskus esittelisit vähän sun työvälineitä :) kun tuossa videollakin vilahteli niin monen näköistä kynää ja kumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo pitäisi kyllä tehdä jotain esitelmää noista kaikista välineistä, niitä on vaan niin paljon että pitäisi varmaan jotenkin lajitella useampaan postaukseen...

   Poista
 2. Saat tuonki näyttämään ihan liian helpolta! :D Mä saisin ehkä justiinsa ja justiinsa piirusteltua tuon pohjalla olevan lyijyikynä muodon, kun alan värittämään niin pilaan aina koko kuvan.

  Olis mukava jos näyttäisit vähän että miten vois piirrellä naisen naaman tuollain aika oikeen näkösenä, koska mä en ainakaan osaa tehä varjostuksia sun muita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoittelua vaan, siitä sitä oppii ajan kanssa:)
   Mie olen tosi huono piirtämään ihmisiä, eläinten piirtäminen on aina ollut mulle mielekkäämpää, ihmisiä ei ole tullut edes harjoiteltua. Joten siis ihmisten piirtämisessä en osaa neuvoa, ennen kuin opin niitä joskus itse piirtämään :D

   Poista
 3. Kyllä sitä omat joskus hienoiltakin näyttäneet tuherrukset kalpenee näiden sun töiden rinnalla. Niin upeeta! Ja sakemannit kun on lähellä sydäntä, niin vieläkin mielenkiintoisempi katsella videolta kuinka tollanen työ valmistuukaan. Saat sen näyttämään niin helpolta. Sanalla sanoen vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Sakut on kyllä miunkin yksi lemppariroduista, kiva olisi enemmänkin niitä piirustella. Tosi vähänhän niitä on tilattu, mikä on aika outoa koska on kuitenkin yksi suomen suosituimmasta rodusta.

   Poista
 4. Aivan mahtava työ. Lisää näitä videoita, tosi mielenkiintoisia katsottavia. :) millä välineellä muuten pehmensit viivoja/levitit väriä? Ja lisäsitkö valokohtia vain kumilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän näitä tule, kun vaan milloin jaksaa tapella tuon kameran kanssa :D
   Pehmennän viivoja paperistompeilla ja valokohtia teen tavallisella kumilla ja sitten tuommoisella patteripyyhekumilla.

   Poista
 5. Ei herrajumala miten kauniita kuvia! Oot sä kyllä supertaitava, tommonen muotokuva kelpaisi kyllä mullekin! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Sun pitää tilailla niin saat oman ;) Tai osallistua tuohon arvontaan niin jos vaikka sattuu tuuri käymään.

   Poista