Tervetuloa kyltti

Viimeviikolla sain taiteiltua itsellenikin jotain :) Nimittäin uuden tervetuloa kyltin ulko-oveen.
Vanha kyltti olikin vuodelta 2009, joten aika oli jo saada uusi.

Aikaisemmin olen kyltit tehnyt ohuelle puulevylle mitä ostin Kätevästä-Kädestä. Mutta sinne ei ole levyjä tullut varmaan enää vuoteen joten kylttejäkään ei sitten tullut tehtyä. Jokin aika sitten kuulin Joensuussa olevasta Palavanerista josta saa halvalla jämäpaloja. Joten sinne siis ja mukaan lähti iso kasa valmiiksi leikattuja paloja parilla eurolla :)

Joten nyt sitten saan taas tehtyä kylttejä tilauksestakin. Hintoja mun pitää vaan vielä miettiä. Tai tietenkin riippuu taas ihan kyltin vaikeustasosta kuten taulujen hinnatkin :)

Kyltin maalasin akryylimaaleilla. Minä ja akryylit ei olla oikein ikinä tultu juttuun. Akryylit mulla on olleet jotain halppisvärejä ihan siitä syystä kun tilaustauluja niillä en ole tehnyt ja muutenkin niin vähän niitä käytän mihinkään. Nyt kun vanhat rupesi olemaan vähissä ja osa kuivuneet tuubeihinsa oli aika ostaa uudet ja laadukkaammatkin tällä kertaa. Ostin sitten Winsor & Newtonin akryylejä, se kun on tuttu merkki öljyvärien käytöstä.

Ja mikä ero onkaan laadukkaammalla ja halvalla akryylillä :O Meinasin tippua tuolilta kun ensimmäisiä pensselin vetoja tein näillä uusilla maaleilla. Nehän jopa toimii eivätkä ole sellaisia muovisiä ällötyksiä. No okei, tykkään edelleen enemmän öljyväreistä enkä akryyleilla varmaan tauluja rupea edelleenkään tekemään, mutta tämmöisissä kylteissä kyllä toimii :)

Vanhassa kyltissä oli pelkästään Javin kuva, mutta nyt myös kissat pääsi mukaan. Kivaa oli välillä kissojakin maalailla niitä kun niin vähän ihmiset tilailee.



Iines
Cora
Javi

Muitakin tauluja on tullut urakalla tehtyä. Ison bernhardilaistaulun sain vihdoinkin valmiiksi muuten mutta taustaa vielä vähän tummennan. Sitten saatte kuvaa siitä, itse tykkään lopputuloksesta kovasti :P
Lyikkärillä on tulossa saksanpaimenkoiraa ja pegasosta sekä värikynä-pastelli sekatyö kolmesta koirasta. Eli töitä kyllä riittää, kerkiää vaan kaikki tehdäkkin :)

Tämän tekemistä olen videoinut alusta asti, kohta kun on kokonaan valmis pääsee editoimaan ja laittamaan youtubeen :)

Ja vielä ihankuin ei tarpeeksi hommia olisi, niin rupesin ylläpitämään Luova Lauantai haasteblogia. Luovis etsi uutta ylläpitäjää ja kun näytti ettei uutta löydy niin ajattelin sitten kokeilla. Ei tämmöisen paikan saa antaa loppua, koska Luovis on ainut taideaiheinen haasteblogi, valokuvahaasteitahan kyllä riittää vaikka miten paljon.
Kivaa vaihtelua bloggaamiseen tämmöinen :)

0 kommenttia: