Taidetarvike ostoksia

Eilen tuli postissa paketti Minoalta. Ekaa kertaa tilasin kyseisestä kaupasta, vähän oli hidasta toimintaa, mutta pääasia että tavarat kuitenkin tuli :)

Ostin vernissaa spray muodossa. En ole spraynä ikinä käyttänyt, joten katsotaan miten toimii. Tämä on loppuvernissaa, mutta sivujen mukaan voi käyttää myös välivernissana. Toivottavasti nyt sitten käy, eikä pilaa mun taulua :P


Lisäksi piti ostaa Koh-I-Noorin Toison D´or pehmeitä pastelliliituja. Paketissa on 48 liitua. Tosi laadukkaan oloisen ja hirmuisen hyvä väripigmentti tuntuu olevan :)


Herkullisia värejä :P  

Siveltimiä tarvitaan aina :) Varsinkin tuolle pitkäkarvaiselle kärkisiveltimelle on tarvetta, mulla on vaan yksi tuommoinen ja se on ihan paras öljy/vesivärimaalaamisessa kun maalaa karvoja/jouhia/viiksiä, saa tosi tarkkaa jälkeä :)


Tästä olen haaveillut jo keväästä, eli kunnon paksusta akvarellipaperista. Paperi on Meirat merkkistä, koko 35cm x 50cm, pellavasta käsintehtyä ja vahvuus 1000 gsm. En raaskinut ostaa kuin yhden, sen verran kalliita :P Tähän pitää maalata jotain spesiaalia, kunhan vaan tiedän mitä :D


Ja vielä Daler-Rowney pastellipapereita . Väreinä soft white, midnight ja oatmeal.


Eiköhän näillä taas vähän aikaa pärjäillä. Jossain vaiheessa mun pitäisi investoida uusiin akvarelleihin, todennäköisesti ostan yksittäisinä nappeina, merkkiä en vaan vielä ole päättänyt :)

2 kommenttia:

  1. Heips Eija! Tuli mieleen vinkata sinullekin, että jos olet suunnitellut pitää näyttelyitä lähiaikoina, niin Botaniallakin sellainen on nykyään mahdollista. Kannattaa ottaa harkintaan. ;)

    VastaaPoista
  2. Juu onhan niitä paikkoja, ois vaan jotain mitä viedä esille :P Kaikki taulut kun lähes on tilaustauluja niin ei sitten ole aikaa tehdä ylimääräisiä mitä vois viedä jonnekkin.

    VastaaPoista