Coranar

 Suutarin lapsella ei ole kenkiä, niinhän sitä sanotaan. Ja mun kohdalla se pitää aika hyvin paikkansa. Luulisi että mun asunnon seinät olisi täynnä tauluja, mutta itseasiassa seinällä roikkuu yksi ainut taulu (tämä arabi pastelli).
Tälle asialle päätin vihdoin tehdä jotain ja aloitin noista kolmesta omasta lemmikistä taulujen teon. Ensimäisenä aloitin Cora kissan muotokuvan. Coran oikea nimi on Coranar joka tarkoittaa auringonkiertoa quenyan kielellä.

Cora on mun nuorempi kissa, syntynyt vuonna 2010. Cora tuli meille pienenä lehmänläjältä haisevana korvapunkkisena rääpäleenä. Ensimmäisenä kissa pääsi pesulle ja sitten mentiin lääkäriin häätämään korvapunkit.
Cora on ollut todella leikkisä aina, parasta on erilaiset pallot mitä voi viskoa pitkin lattioita. Ja sulat, kuitit, paperinpalat, roskat, kynät.... No kaikella voi leikkiä mikä liikkuu ja vielä parempi jos sen saa raahattua juomakippoon uimaan. Johtojen pureskelu on myös kivaa, puhelimen laturinjohdossa on varmaan enemmän korjattuja kuin ehjiä kohtia.. Onneksi on sellainen mies talossa mikä osaa noita korjata, muuten tulisi kalliiksi :D
Cora on erittäin utelias ja ystävällinen kissa, vieraita pitää olla jo ovella vastassa. Sylikissa Cora ei ole, mutta välillä pitää tulla syliin söpistelemään. Varsinkin silloin kun itse yrittää saada jotain kuvaa maalattua/piirettyä.

Mallikuva on otettu viime vuoden keväällä. Jos silloin päätin että tuosta kuvasta on pakko saada tehtyä jossain välissä taulu.


Taulun koko on 24cm x 32cm, paperina on Cansonin Mi-Teintes kartonkia.
Kuva on tehty pastelleilla lähes kokonaan. Muutamassa yksityiskohdassa on käytetty mustaa värikynää ja valkoista akryyliä.

 


2 kommenttia:

 1. Tosi nättejä piirustuksia ja maalauksia sulla, ihailen sun kärsivällisyyttä ja sitä miten tarkasti jaksat tehdä nää työt, voi ku iteki joskus jaksais tehä näin yksityiskohtasesti loppuun piirustukset.. :) Nää videot on kivoja ku näkee ton prosessin, mutta: mun mielestä ois kiva nähä se koko prosessi, eli että lähtisit tyhjästä paperista. Että näkis ihan alusta asti luonnostelunkin :) Mun mielestä ois tosi mielenkiintosta nähä ihan koko juttu alusta loppuun, varsinki ku sulla on just ihan erilainen tyyli kun mulla, mä oon enemmän tämmönen sutija ja sotkija enkä jaksa niin tarkasti tehdä. Olis kiva nähä siis miten sä teet, ja ottaa ehkä oppiakin :D Oisko mahdollista johonkin videoon saada koko työ ihan alusta loppuun asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Eiköhän se kärsivällisyyskin kasva kun taitoa tulee lisää :)
   Nooh, mie olen kyllä kanssa melkoinen sutija kun teen luonnosta, että en nyt tiedä onko sen katsomisesta kellekkään hyötyä. Piirrän, kumitan, piirrän, kumitan, kumitan ja piirrän.. :D
   Noh, pitää katsoa, ehkä johonkin videoon :)

   Poista