Voikko suokki vol1

Suomenhevosten viikkoa juhlitaan 1.-7.9. ja suokkien kunniaksi päätin aloitaa tämän öljyvärimaalauksen. Suomenhevonen on aina ollut yksi lempiroduistani sen monipuolisuuden ja järkevän luonteensa takia. Lisäksi voikko väritys on mun suosikki, erityisesti voikot suomenhevoset ovat upeita. Joten sain kaksi kärpästä yhdellä iskulla tätä taulua tehdessä, voikon sekä suomenhevosen maalausta :)
Kuvassa on ori Hillan Jarran, komea voikko hamppuharha :)

Taulun pohjana on pellava ja koko on  30cm x 40cm. Haluan jättää tuon taustan harmaan pellavan esille, joten en maalaa sitä kokonaan umpeen. Vielä en ole ihan varma, että jatkanko tuota hieman vai jätänkö noin.
Tänään tein hevosen pohjamaalit, heti kun on kuiva pääsee jatkamaan seuraavaa kerrosta :)
Tämä taulu ei ole tilaustyö, tämän teen ihan omalle seinälleni. Ja joskus olisi kiva pitää jossain taidenäyttelykin, joten sitäkin varten tarvitsen "ylimääräisiä" tauluja.

Mallikuva on Ida photography blogista. Kiitos hienosta mallikuvasta :)

2 kommenttia:

 1. Voikot suokit on ihan käsittämättömän kauniita! Omistan itse yhden, ja on se vain kaunista katsottavaa kun kultakimpale ravailee kepeästi ja rennosti laitumella. Herättää ihastusta itsessäni joka kerta kun näen sen ja muistan, että se on suokki, omakasvatti, ja maailman ihanin <3

  Odotan innolla miten tämä työ lähtee kehittymään! :) Sun maalaukset ja työt on vaan niiin upeita että voisin tuijottaa koko päivän vaan niitä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun pidät taiteiluistani!
   Voikko suokki olisi kyllä aika unelma joskus omistaa :)

   Poista