Ojeroso VII

Tämä taulu valmistui jo lokakuun alussa, nyt sitten saan sen esille kun taulu on annettu lahjansaajalle. 
Lahjatauluissa inhottavinta on, että pitäisi malttaa piilotella kuvia ettei vaan yllätys vahingossa paljastu :D No mutta nyt vihdoinkin taulu pääsee esille!

Tauluun tuli P.R.E ori Ojeroso VII (orin omat sivut löytyy täältä) josta olen aikaisemmin jo yhden taulun tehnyt. Aikaisempi taulu oli tehty lyijykynillä ja postaus löytyy tuolta.
Edellinen taulu jäi omistajalle mutta tämä taulu tuli lahjaksi orin ratsuttajalle, taulu matkasikin lopulta Espanjaan asti.

Tämä taulu on tehty Derwentin Drawing värikynillä, paperina on Cansonin musta taidekartonki ja kokoa on A3.

Tästä ei paljoa välivaihekuvia löytynytkään tai ainakaan sellaisia mitä kehtaa esille laittaa. Mustille paperille tehtyjä on aina haastavaa kuvata niin että siitä näkyykin jotain mutta kuitenkin paperi pitäisi näyttää mustalta eikä harmaalta. Onneksi sentään vaalea hevonen helpottaa paljon kuvaamista :)
Tämä onkin näköjään mun 100. postaus, jeij!

6 kommenttia:

 1. Mä katoinkin että on ihan Ojeroson näkönen kun näin tän Facebookissa. Upea! Mäkin vielä joskus tilaan sulta taulun mun hepasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tunnistit! Saisit kyllä tilata, tahtoo päästä friisiläistä maalaamaan :P

   Poista
 2. Sinulta kyllä taitoa löytyy, vau! Jotenkin vaan tuo ratsastuskuva ahdisti, kun hevonen näyttää jotenkin ahdistuneelta/kärsivältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tuskin tässä nyt mitään kärsimystä on, asentohan on siksi että hevonen tekee tässä laukkapiruettia jolloin se on erittäin kootussa muodossa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Ojeroso on kyllä komean näköinen hevonen, kiva olisi joskus päästä näkemään ihan livenäkin :)

   Poista